werken bij bakker speeltoestellen

3D-tekenaar

Aantal uren in overleg
Stel je eens voor; je loopt door een speeltuin en kunt tegen iedereen zeggen dat jij degene bent die het ontworpen heeft! Onze klanten houden van plaatjes kijken en dan willen wij hen het beste van het beste laten zien.

Kun jij dit beter? Lees dan verder!

Geeft het jou een echte kick om de mooiste 3d-creaties te maken? Dan sta jij wellicht aan de basis van de mooiste speelplekken op campings, openbare plekken of schoolpleinen!

Wij maken kinderen blij met speelplekken. Denk aan speelboten en -kastelen, maar ook gewoon aan een schommel en een klassieke wipkip. Voordat we deze kunnen realiseren maken we een 2d-opzet met de juiste technische info. Een speelplek gaat echter pas echt leven als er ook een visuele 3-d impressie van gegeven kan worden.

Wij hebben alle 3d-bestanden van onze toestellen; aan jou de taak om dit tot leven te laten komen en onze klanten omver te blazen!

Wie zoeken wij?

– Je hebt relevante werkervaring en/of opleiding;
– Je kunt overweg met 3D software. Welke software jij het fijnst vindt werken, daar gaan we voor!;
– Je hebt een proactieve houding;
– Je bent leergierig, nieuwsgierig en niet bang om je handen uit de mouwen te steken;
– Opmaken van 3D films is een pré. Het gaat ons voornamelijk om de visuals;
– Je hebt interesse in speeltoestellen;

Interesse?

De werktijden zijn in overleg. Wellicht heb je nog meer in je mars en kun je op andere vlakken waardevol zijn voor ons bedrijf. Dit bespreken we uiteraard graag met jou.

Hebben wij je interesse gewekt en lijkt het je leuk om voor een (hard) groeiend bedrijf van grote betekenis te zijn? Stuur ons je motivatiebrief en cv en wie weet dat we binnenkort met verse bonenkoffie (of thee) kennis kunnen maken.

Stuur je brief en cv naar info@bakker-speeltoestellen.nl ten name van Sander Valkema en dan komt dat helemaal goed!

Locatie

Gernierswei 21
9043 VX WIER
0518 - 462 385
info@bakker-speeltoestellen.nl

Openingstijden

Ma- Vr: 08:00 - 17:00

Indien u op een ander gewenst tijdstip wilt langskomen, kan dit altijd in overleg!

Vliegende start?

Voordat u de catalogus induikt, toch nog even sparren? Wij komen graag vrijblijvend langs om u te voorzien van de juiste adviezen.