werken bij bakker speeltoestellen!

Marketing en Communicatiemedewerker

(uren i.o.)

Bij groei hoort uitbreiding en wellicht ben jij degene die we zoeken. Ben jij op zoek naar een leuke part time uitdaging en kun je goed overweg met de socials, dan is deze functie jou wellicht helemaal op het lijf geschreven. Aangezien we een jong bedrijf zijn en er veel projecten op ons afkomen, is er binnen deze functie genoeg werk te verzetten. Je draagt dan ook niet een klein steentje bij, maar een behoorlijke kei.

– Soort dienstverband: 0,4 tot 0,6 fte.

Wie zijn wij?

Om te beginnen doen wij even kort een voorstelrondje. Wij zijn Bakker Speeltoestellen, gevestigd in het Friese Wier. Alles wat ook maar iets met speeltoestellen te maken heeft, verzorgen wij. Dat ga¬at vanaf het bedenken van een compleet speelplan tot aan de realisatie en van inspecties tot reparaties.

De afgelopen vier jaar zijn we als bedrijf erg gegroeid en die lijn blijft zich voortzetten. Kinderen moeten weer naar buiten en meer bewegen. Dat resulteert in nauwe contacten met speeltuinverenigingen, gemeentes en scholen met wie we kijken hoe we dit doel kunnen realiseren.

Hoe ziet de functie eruit?

 • Door het toenemend aantal projecten, hebben we minder tijd om onze socials bij te houden. Dat is je wellicht al opgevallen. Tijd om dit weer nieuw leven in te blazen! We streven ernaar om een post per week te plaatsen op Linkedin, Instagram en Facebook. Maar ook het bijhouden van onze Pinterest-borden hoort erbij.

 

 • We hebben verschillende doelgroepen; van scholen tot gemeentes. We willen hen bereiken door middel van mailingen op maat. Samen verzorgen we de input en het is aan jou om deze om te zetten naar een sprekende en interactieve uitstraling.

 

 • Wij verwachten binnen zeer kort termijn live te gaan met onze nieuwe website. Een goede website is dynamisch en dat willen we met deze uiteraard ook bereiken. In deze functie bedenk je leuke blogs, overige content en upload je nieuwe projecten en beheer je onze brede range aan producten.

 

 • Daarnaast ondersteun je het team door een helpende hand te bieden. Denk aan het ordenen van nieuwe grafische bestanden, het verzamelen van informatie met betrekking tot verschillende certificeringen maar ook het oppakken van eenvoudige offertes. Uiteraard helpen we je hiermee goed op weg.

 

 • We hebben geen oude en stoffige corveediensten, maar we rouleren wel met boodschappen doen. Omdat we een klein bedrijf zijn, hechten we veel waarde aan de gezellige collectieve lunch. Het kan dus voorkomen dat we je vragen voor een ritje naar de supermarkt.

Wat vragen we van je?

 • Je hebt ervaring met Instagram, Facebook en Pinterest;
 • Je hebt gevoel voor de Nederlandse taal én een leuke pen;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent initiatiefrijk en proactief;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wie bieden wij?

 • Een fijne open en veilige werkplek;
 • Kantoor met vrij uitzicht in een huiselijke sfeer;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Bonenkoffie (of thee).

Interesse?

Zie jij jezelf al helemaal terug in deze functie? Wij kijken uit naar je reactie en een kennismaking. Ook voor aanvullende vragen kun je bij ons terecht. Neem hiervoor contact op via 0518-462385.

Stuur je cv met een motivatiebrief naar info@bakker-speeltoestellen.nl ten name van Sander Valkema. Wellicht tot snel!

Locatie

Gernierswei 21
9043 VX WIER
0518 - 462 385
info@bakker-speeltoestellen.nl

Openingstijden

Ma- Vr: 08:00 - 17:00

Indien u op een ander gewenst tijdstip wilt langskomen, kan dit altijd in overleg!

Vliegende start?

Voordat u de catalogus induikt, toch nog even sparren? Wij komen graag vrijblijvend langs om u te voorzien van de juiste adviezen.