Bestellen van

Onderdelen

Vraag via onderstaande formulier uw onderdeel aan.

Afbeelding toevoegen?

Wij raden aan om ons ook een afbeelding toe te sturen over het betreffende toestel. Zodoende kunnen we beter een inschatting maken.

Afspraak maken?

t

Veelgestelde vragen

Inspecties

Altijd op de hoogte

Volg ons op social meda

Projecten, inspiratie en het laatste nieuws.

F.A.Q.

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Levertijden zijn per leverancier afhankelijk. Normaliter is de levertijd elke zes tot acht weken. Na de bevestiging en de bestelling van het toestel kunnen we alvast wel de planning in orde maken zodat we na de levering snel kunnen starten met de montage.

Onderdelen die per post kunnen worden gestuurd, zijn er vaak binnen een week.

Hoeveel garantie geven jullie op de toestellen?

Toestellen hebben bij ons minimaal tien jaar garantie. Dit verschilt per toestel en materiaal. Uiteraard kunt u ons altijd specifiek vragen naar een toestel.

Moet ik verplicht een valondergrond afnemen?

Valondergrond zijn er in vele soorten en maten. In de regel hoeven toestellen tot een valhoogte van 60cm niet worden voorzien van valdempende ondergrond. Toestellen tot 150cm mogen geplaatst worden op -mits volgroeid- grasondergrond. Toestellen met een valhoogte boven de 150cm dienen wel voorzien te worden van extra valdempende ondergrond zoals houtsnippers, boomschors, rubber tegels of kunstgras.

Zijn alle toestellen gecertificeerd?

Alle toestellen die wij plaatsen zijn gecertificeerd door het Nederlands Keurmerkinstituut en zijn voorzien van de betreffende NEN-normen. Na het plaatsen van de toestellen worden deze geleverd met bijbehorend certificaat. Toestellen zonder keuringscertificaat plaatsen wij niet.

Zijn de aangeboden toestellen op jullie site het complete assortiment?

We hebben een selectie gemaakt van een aantal toestellen. Deze zijn namelijk in vele soorten en maten te verkrijgen. Mocht uw toestel er niet tussen staan, kunt u er een als uitgangspunt gebruiken. We kunnen alles leveren naar uw wensen.

Locatie

Gernierswei 21
9043 VX WIER
0518 - 462 385
info@bakker-speeltoestellen.nl

Openingstijden

Ma- Vr: 08:00 - 17:00

Indien u op een ander gewenst tijdstip wilt langskomen, kan dit altijd in overleg!

Vliegende start?

Voordat u de catalogus induikt, toch nog even sparren? Wij komen graag vrijblijvend langs om u te voorzien van de juiste adviezen.