Voor wie

IMG 9421

'Ontdek onze speeloplossingen voor jouw omgeving'

Al heel wat jaren creëren wij veilige, uitdagende en op maat gemaakte speelomgevingen voor scholen, gemeenten, campings en horecagelegenheden. Wij geloven in de kracht van spel om kinderen te inspireren, te laten bewegen en het stimuleren van samen spelen.

Scholen

Als het aankomt op het creëren van buiten speelplekken, gaan wij voor een aanpak die echt op maat gemaakt is voor de scholen. Allereerst gaan we in gesprek met de school en de leerlingen (leerlingenraad) om te begrijpen wat écht belangrijk is. Door deze gesprekken kunnen we alle ideeën verzamelen en bedenken hoe we de beste speelplek kunnen maken waar de kinderen veilig kunnen spelen en stiekem ook wat kunnen leren.

 

Onze aanpak gaat verder dan alleen het plaatsen:

 • Dit plan vormt de basis voor een op maat gemaakt totaalplan, aangepast aan de wensen van de school 
 • Hierdoor ontstaat een speelplek die niet alleen avontuurlijk is, maar ook educatieve waarde toevoegt aan het speelplezier
 • Ons doel is om een speelomgeving te creëren waar niet alleen veilig gespeeld kan worden en kinderen kunnen groeien 
 • Leren ontdekken en leren op een manier die past bij jullie school
Scholen
Visual

Complete speelplekken: van ontwerp tot onderhoud

Camping

Campings

Voor campings is het belangrijk om gasten met hun hele gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Onze buitenspeelplekken zijn speciaal ontworpen om niet alleen kinderen te vermaken, maar ook om een breed scala aan activiteiten te bieden.

 

  • Van avontuurlijke klimmogelijkheden en rustige hoekjes voor creatief spel, tot speelplekken waar kinderen samen nieuwe vriendjes kunnen maken.
  • We leggen de nadruk op diverse speelmogelijkheden die de verbeelding prikkelen en de nieuwsgierigheid van kinderen aanwakkeren.
  • Op die manier maken we jouw camping dé bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar plezier, avontuur en ontspanning midden in de natuur.

 

We begrijpen dat de keuze van speelvoorzieningen doorslaggevend is voor gezinnen bij het kiezen van een camping. Als kinderen zich vermaken, kunnen ouders echt genieten van hun vakantie. Dat is precies de sfeer die wij willen helpen creëren voor jouw camping!

Camping

Gemeenten

Veilige speelplekken zijn van essentieel belang, vooral voor kinderen. We begrijpen het belang van ruimtes waar kinderen veilig kunnen spelen, leren, vriendschappen kunnen sluiten én waar ouders met een gerust hart hun kinderen kunnen toevertrouwen. Daar willen wij graag bij helpen. In onze aanpak streven we niet alleen naar veiligheid, maar ook naar milieubewustzijn, want dit aspect wordt steeds belangrijker gevonden.

 

Daarom...

 • ... leveren en plaatsen wij enkel speeltoestellen die voldoen aan de 1176-norm voor veiligheid.
 • ... zijn onze toestellen gemaakt van duurzame materialen
 • ... zijn onze toestellen allemaal voorzien van een in Nederland geldend certificaat waardoor deze voldoen aan het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen

 

Wij geloven dat veilige speelplekken niet alleen leuk moeten zijn voor de kinderen, maar het is ook onze taak om ons steentje bij te dragen aan een duurzamere omgeving. Daarom zetten we ons in voor buiten speelplekken die niet alleen veilig zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Gemeente
Werkproces Verticaal
Horeca

Horecagelegenheden

In een tijd waarin families graag meer tijd met elkaar willen doorbrengen, zien wij horecagelegenheden als de perfecte plek om dit mogelijk te maken. Onze op maat gemaakte speelplekken bieden gasten een onvergetelijke speelervaring. Van leuke en veilige speelplekken waar kinderen samen spelen tot leerzame elementen; wij streven naar ruimtes die iedereen, van jong tot oud, aanspreken met een flinke dosis plezier.

 

  • Onze ambitie is om plekken te creëren bij horecagelegenheden waar gezinnen zich meteen thuis voelen.

  • Veilige speelplekken bij jouw horecagelegenheid zorgen voor weerzien van gasten door o.a. de speelervaring
  • We streven ernaar dat er vanuit het restaurant altijd goed zicht is op de spelende kinderen buiten.

 

Kortom, we willen niet alleen een glimlach toveren op de gezichten van kinderen, maar ook op die van iedereen die geniet van de unieke combinatie van eten, plezier en samenzijn.

Camping
Robinia Speelschip Boot

Complete speelplekken: van ontwerp tot onderhoud

Bij Bakker Speeltoestellen creëren we uitdagende en verrassende speelplekken die kinderen uitnodigen om te spelen, plezier te maken, te leren en te ontdekken.
Vanaf de allereerste schets tot aan de montage, en voor reparaties en onderhoud; wij staan voor elke stap voor je klaar! We ontwerpen fantasierijke speelomgevingen en zorgen ervoor dat jouw speelplek altijd veilig, levendig en uitdagend blijft.

Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Voor wie?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Projecten

Bekijk onze projecten waar we trots op zijn en laat je inspireren! Of het nu gaat om kleine

speelelementen of grote klim- en klautertoestellen, we hebben voor elk avontuurlijk idee

een oplossing klaar staan.

Tjerkwerd - OBS de Reinbôge

Franeker - OBS de Opslach

Ferwert - OBS op 'e Trije

Kampen - IKC Marnix

Angeren - IKC de Marang

Groningen - Speeltuin Groningen

Heiligerlee - OBS Heiligerlee

Kollumersweach - Speeltuinen

Ouderkerk aan de Amstel