Dit zijn wij!

Wishlist samenstellen?

IMG 9417

Waar spelen een avontuur wordt!

Bij Bakker Speeltoestellen draait alles om het creëren van een buiten speelplek waar fantasieën van kinderen uitkomen, die de verbeelding van kinderen prikkelen en tegelijkertijd plezier en educatie bieden.

Maak kennis met ons
8B863683 B855 41E3 86Bb 88Ca99b4f52f
Robinia Speelschip Boot

Onze missie en visie

Elke dag staan we op met de gedachte de wereld een beetje speelser te maken. We streven ernaar om alle kinderen, van jong tot oud, ongeacht eventuele fysieke beperkingen, een plek te bieden waar ze zich prettig en veilig voelen. We willen een omgeving creëren waar iedereen zich welkom voelt, waar kinderen écht kind kunnen zijn en waar ze zelf hun grenzen kunnen verleggen.

CTA schoolvisie

Projecten

  • Basisschool De Eker

Lees verder
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Hoe gaan wij te werk?

Bij elk project gaan we uit van deze gedachte. Elk ontwerp van een speeltoestel is gericht op het verrassen, uitdagen en fascineren van kinderen. We starten met een ontwerp dat perfect aansluit op jouw visie, de omgeving en de wensen van de kinderen. Onze doelstelling is het creëren van speelplekken die niet alleen leuk zijn, maar ook een avontuurlijke leerervaring bieden voor kinderen van alle leeftijden. Of het nu gaat om (rolstoel) schommels, kabelbanen, glijbanen of zelfs complete speelhuisjes - ons assortiment aan speeltoestellen is uitgebreid en divers. We dagen onszelf voortdurend uit om creatief te zijn. Heb je een idee voor een speeltoestel dat nog niet bestaat? Laat het ons weten! We zijn altijd gemotiveerd om nieuwe mogelijkheden te verkennen en te realiseren.

Werkwijze
Werkaanbod

Onze full-service aanpak 

Bij Bakker Speeltoestellen richten wij ons op een totaalervaring. Wij geloven in een samenwerkingsgerichte benadering. Als jouw complete partner in het proces, van idee tot realisatie, werken we nauw samen met grondverzetbedrijven, hoveniers en stratenmakers. Door deze samenwerking zorgen we ervoor dat elk aspect van het project wordt verzorgd door de juiste vakmensen, zodat we kwalitatief hoogwaardig werk kunnen leveren. Wij zijn er om te ontwerpen, te adviseren en in te richten. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd en aangepast aan jouw wensen. Samen streven we naar het creëren van een zorgeloze en veilige speelomgeving voor iedereen. Onze focus ligt op het aansluiten bij gespecialiseerde experts, zodat elk facet van het project de juiste aandacht en expertise krijgt.

Speelplezier met duurzame materialen

Onze speeltoestellen zijn gemaakt uit duurzame en natuurlijke materialen om een veilige en levendige speelomgeving te bieden. Elk natuurlijk speeltoestel is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van specifieke leeftijdsgroepen en aan de hoogste veiligheidseisen van het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen.

Bakker Speeltoestellen staat voor grenzeloze fantasie, spelend leren en een veilige omgeving waar kinderen kunnen groeien en ontdekken. Wij denken graag met je mee en zorgen dat jouw speelplaats een plek wordt waar dromen werkelijkheid worden. Samen kunnen we een speelomgeving creëren waar kinderen zich thuis voelen en spelenderwijs de wereld verkennen.

Materialen