Avonturen voor jonge ontdekkers op de camping!

Header Eeltjemar 2

Speelplekken in de natuur

Campings zijn de perfecte plek om de kids naar buiten en in beweging te krijgen! Bij Bakker Speeltoestellen toveren we campings om tot te gekke speelplekken waar jonge avonturiers worden uitgedaagd, hun fantasie de vrije loop kunnen laten en lekker actief kunnen spelen, allemaal midden in de prachtige natuur! Onze natuurlijke speeltoestellen en ontwerpen zijn op maat gemaakt om kinderen te inspireren, waarbij plezier en ontdekking hand in hand gaan.

Speelplekken voor op de camping

Voor jouw camping hebben wij dé speel oplossingen! Wij begrijpen hoe belangrijk het is om gezinnen een geweldige tijd te bezorgen tijdens hun vakantie op de camping. Onze op maat gemaakte speelplekken zijn speciaal ontworpen om:

 

Van idee tot realisatie

  • Kinderen te vermaken met spannende klimmogelijkheden, speelplekken waar vriendschappen worden gesloten en waar ze hun energie en creativiteit kunnen uiten.
  • Een boel activiteiten aan te bieden die hun fantasie prikkelen en nieuwsgierigheid aanwakkeren.
  • Families een plek te bieden waar plezier, avontuur en ontspanning samenkomen.
Camping

Bij Bakker Speeltoestellen gaan we verder dan alleen het plaatsen van speeltoestellen. Wij ontwerpen en creëren avontuurlijke speelplekken die perfect passen bij de omgeving van jouw camping. Onze focus? Allerlei leuke speelmogelijkheden aanbieden die niet alleen kinderen bezighouden, maar ouders ook de kans geven om écht te genieten van hun vakantie.

Samenwerking met campings

Bij Bakker Speeltoestellen werken we graag samen met campings en de campingbeheerders om op maat gemaakte speelplekken te creëren die perfect passen bij de sfeer van de camping. Door goed te luisteren naar de behoeften en wensen, stellen we een gedetailleerd plan op die niet alleen rekening houdt met de beschikbare ruimte, maar ook met de omgeving van de camping. We creëren speelplekken die niet alleen veilig zijn, maar ook goed passen bij de sfeer van de camping. We combineren speeltoestellen met natuurlijke elementen, zodat er voor elke leeftijd genoeg leuks te doen is. Of het nu gaat om klimtoestellen of plekken om in de natuur te spelen, we streven ernaar een fantastische en gevarieerde speelplek te creëren waar iedereen op de camping blij van wordt!

Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Camping?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Veiligheid en kwaliteit

Bij Bakker Speeltoestellen gaat veiligheid voor alles. Onze toestellen zijn gecertificeerd volgens de strenge eisen van de 1176-norm en het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS). Bovendien dragen onze houten speeltoestellen met trots het FSC-keurmerk, wat betekent dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Onze eigen monteurs zetten alles met zorg in elkaar, precies zoals het hoort. Zo zorgen we ervoor dat de speeltoestellen aan alle veiligheidsnormen voldoen. Op die manier kunnen kinderen lekker spelen en ontdekken in een veilige omgeving. En we doen meer dan alleen kwaliteitsproducten leveren: we bieden ook een complete service voor montage en reparatie. Ons doel? Een speelomgeving creëren op de camping waar de jonge avonturiers met een gerust hart kunnen spelen en volop plezier kunnen beleven.

Veiligheid En Kwaliteit
Image12

Speelplek op maat voor jouw camping

Elke camping heeft zijn eigen unieke sfeer en setting. Bij Bakker Speeltoestellen begrijpen we hoe belangrijk maatwerk is. We luisteren naar wat jouw camping speciaal maakt en ontwerpen aangepaste speelplekken die perfect passen in de omgeving. Wij maken aantrekkelijke plekken waar kinderen zich kunnen vermaken terwijl ouders lekker ontspannen, wetende dat hun kleintjes veilig spelen.

Van het ontwerp tot de plaatsing

Onze aanpak begint met een grondige analyse van de camping. We onderzoeken de omgeving, bestaande voorzieningen en beschikbare ruimte. Op basis van deze analyse ontwikkelen we gedetailleerde ontwerpen die rekening houden met de speciale kenmerken van de camping. Door slim gebruik te maken van de beschikbare ruimte en natuurlijke elementen, brengen we speelplekken tot leven die perfect passen bij de omgeving en kinderen uitnodigen om te verkennen en volop te spelen.

Camping Maatwerk.Low
Image8

Spelen met de natuurlijke omgeving

We denken niet alleen aan de speeltoestellen. Naast kwalitatieve toestellen wordt er ook gedacht aan natuurlijke elementen zoals speelheuvels, boomhutten en natuurlijke waterpartijen zoals beekjes en water kuiltjes, die een wadi-achtige omgeving creëren. De water kuiltjes en beekjes in deze omgeving hebben direct een functie: ze stimuleren samen spelen en bieden kinderen de kans om op een leuke en leerzame manier met water te experimenteren terwijl ze de natuur verkennen. De speelplekken zijn ontworpen om perfect bij de omgeving te passen en het speelplezier te verhogen. Functionele elementen zoals zitbanken voor ouders en picknicktafels kunnen ook worden toegevoegd om de campingervaring compleet te maken. Door een mix van speelplezier en de natuur te maken, prikkelen we de fantasie van kinderen en laten we ze op een leuke en leerzame manier de natuur verkennen.