Speelplezier voor families

Horeca Speeltoestellen

Vermaak voor jong en oud, terwijl families genieten

Horecagelegenheden vormen de perfecte setting voor gezinnen om samen quality time door te brengen. Daarom bieden wij op maat gemaakte speelplekken die niet alleen kinderen vermaken, maar ook de hele familie laten genieten van een heerlijke tijd bij jouw horecagelegenheid. We transformeren horecagelegenheden tot plekken waar gezinnen graag komen en blijven terugkeren. We creëren speelplekken buiten die niet alleen vermaak bieden voor kinderen, maar ook een sfeer waarin families samenkomen, genieten en nieuwe herinneringen maken.

Speelplekken voor een onvergetelijke familie-ervaring

Voor jouw horecagelegenheid willen wij de ultieme speelervaring creëren. Wij ontwerpen op maat gemaakte speelplekken om:

 

  • Kinderen van alle leeftijden aan te spreken met avontuurlijke en veilige speelplekken die passen bij de sfeer en visie van de horecagelegenheid.
  • Een sfeer creëren waarin families niet alleen terugkomen voor het eten, maar ook voor de speelervaring die we bieden aan de kinderen.
GIF Horeca Transparant
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Horeca?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Samenwerking met horecagelegenheden

We werken nauw samen met horecagelegenheden om speelplekken op maat te maken die perfect passen bij de identiteit en sfeer van de horecazaak. Onze aanpak begint met goed te luisteren naar de wensen van de horecagelegenheid en wat hun gasten graag willen. Op basis daarvan maken we een gedetailleerd plan dat rekening houdt met de beschikbare ruimte en de gewenste sfeer. We zorgen voor buiten speelplekken die niet alleen veilig zijn, maar ook leuk voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Want voor ons is het belangrijk dat elk kind een geweldige plek heeft om zich te vermaken!

Veiligheid en kwaliteit

Bij Bakker Speeltoestellen staat veiligheid voorop. Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd volgens de strenge eisen van de 1176-norm en het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS). Bovendien dragen onze houten speeltoestellen met trots het FSC-keurmerk, wat betekent dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Onze eigen ervaren monteurs zetten alles zorgvuldig in elkaar op locatie, zodat we ter plekke aan alle veiligheidsnormen voldoen. Als Bakker Speeltoestellen bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een uitgebreide service voor montage en reparatie. Zo creëren we een veilige omgeving waarin kinderen vrij en zonder zorgen kunnen spelen, terwijl ouders ontspannen en genieten van hun tijd bij jouw horecagelegenheid.

Veiligheid En Kwaliteit
3

Creëren van de ideale speelplek

Onze aanpak begint met een grondige analyse van jouw horecagelegenheid en wat deze zo uniek maakt. Op basis daarvan maken we een gedetailleerd plan dat rekening houdt met de beschikbare ruimte en de gewenste sfeer. We streven ernaar om toezicht en een veilige speelplek te optimaliseren, waarbij we zorgen voor kijklijnen van binnen naar buiten. Dit stelt ouders in staat om vanuit de horecagelegenheid een oogje in het zeil te houden terwijl kinderen buiten spelen. Op deze manier kan iedereen met een gerust hart genieten van een diner, terwijl de kinderen buiten plezier hebben.

Naast speeltoestellen bekijken we ook andere opties, zoals natuurlijke spelelementen die passen bij de omgeving en de gewenste sfeer. Door de mix van speelplezier en de eigen stijl van jouw horecagelegenheid, creëren we een plek waar families maar al te graag terugkomen voor een mooie tijd.

Een plek om te spelen en te genieten

Wij zijn er trots op om horecagelegenheden te helpen bij het maken van een omgeving waar kinderen zich kunnen uitleven en ouders lekker kunnen relaxen. Onze speelplekken zijn niet zomaar wat speeltoestellen; ze brengen plezier voor iedereen die op bezoek komt. Laten we samen een gezellige plek maken waar families met plezier terugkomen.

Horeca Toestel