het maximale met minimale middelen
circulair vergroenen
Project

Ouderkerk aan de Amstel

Het schoolplein vergroenen met minimale middelen en toch het maximale eruit halen. Met deze vraag kwam de betreffende school bij ons. Naast het vergroenen was ook de vraag of we het pannaveldje van de oude locatie erin konden verwerken en ciculair wilden meedenken. En dat is gelukt!

Het stenen schoolplein had twee grote zandbakken naast elkaar, waarvan een zandbak ook voorzien was van een schommel. Dus circulair gedacht: de schommel verplaatsen, een zandbak bijvullen met zand van de andere zandbak, de lege zandbak bestraten met bestaande pleintegels en voorzien van de doeltjes uit de pannakooi. De overgebleven hekjes van de pannakooi vervolgens vergroenen en plaatsen als verstopplekjes voor de kleuters in het parkje dat is ontstaan bij het verleggen van de tegels.

Met een wilgenhutje, muntplantjes, twee pleinspelen, een schaduwdoek en een met witte tegels omrand Cruijff court vinden wij het project méér dan geslaagd!

 

Locatie

Gernierswei 21
9043 VX WIER
0518 - 462 385
info@bakker-speeltoestellen.nl

Openingstijden

Ma- Vr: 08:00 - 17:00

Indien u op een ander gewenst tijdstip wilt langskomen, kan dit altijd in overleg!

Vliegende start?

Voordat u de catalogus induikt, toch nog even sparren? Wij komen graag vrijblijvend langs om u te voorzien van de juiste adviezen.