Het ultieme parcours
Voor jong en oud!
Project

Doniastate, Stiens

Sinds jaar en dag stond er een leuk klauterparcours bij kinderboerderij de Doniastate. Echter, na verloop van tijd neemt de kwaliteit van het hout af en kon de stabiliteit en veiligheid niet meer gegarandeerd worden. Tijd voor een update! Met sterk robinia hout hebben we een duurzame oplossing voor jong en oud gecreëerd: de Tûke Ballansear Rûte! 

Het aanbod van robinia speeltoestellen is immens groot. Bij de Doniastate was echter ruimte genoeg om met meerdere toestellen aan de slag te gaan. Met een 360o toestel in het midden met drie verschillende toe- en uitgangen hebben we een uitdagend parcours gerealiseerd bestaande uit totaal wel bijna veertig verschillende toestellen. Elk toestel hebben we een eigen Friese naam gegeven.

De verschillende klauterroutes hebben elk hun eigen charme. De eerste ‘arm’ begint met een duidelijk startplateau, de andere arm eindigt met een balansbalk op hoogte en de derde arm eindigt bij een prachtige speelcombinatie wat oogt als een speeltoestel middenin de Braziliaanse amazone!

Locatie

Gernierswei 21
9043 VX WIER
0518 - 462 385
info@bakker-speeltoestellen.nl

Openingstijden

Ma- Vr: 08:00 - 17:00

Indien u op een ander gewenst tijdstip wilt langskomen, kan dit altijd in overleg!

Vliegende start?

Voordat u de catalogus induikt, toch nog even sparren? Wij komen graag vrijblijvend langs om u te voorzien van de juiste adviezen.