prachtige mix van robinia en kunstgras

Uitdaging, beleving, beweging!

Project

Hoofddorp

Onderhoudsarm, maar toch een natuurlijke uitstraling. Op deze school in Hoofddorp hebben we een mix gevonden tussen robinia speeltoestellen op een kunstgras valondergrond. Met een sprekend klimparcours voor midden- en bovenbouw en een stijlvolle glijbaantoren voor de onderbouw ontbreekt het niet aan de uitdaging.

Wat ook opvalt is het aangebrachte wegenverf. Een levensecht wegenparcours voor de onderbouw waarin kinderen voor het eerst in aanraking komen met rotonde- en stopborden, voorrang geven en tanken. Beleving in de puurste vorm.

Sport en beweging speelt daarnaast ook een cruciale rol. Om het middenterrein met de robinia eyecatcher heen is een 60 meter hardloopbaan gecreëerd zodat de sportdagen nu ook op het plein afgewerkt kunnen worden. 

Met een robinia voetbalveld, een duikelrek, dubbele schommel en klimmuur is dit plein volledig getransformeerd naar een uitdagend en sportief schoolplein! 

 

Locatie

Gernierswei 21
9043 VX WIER
0518 - 462 385
info@bakker-speeltoestellen.nl

Openingstijden

Ma- Vr: 08:00 - 17:00

Indien u op een ander gewenst tijdstip wilt langskomen, kan dit altijd in overleg!

Vliegende start?

Voordat u de catalogus induikt, toch nog even sparren? Wij komen graag vrijblijvend langs om u te voorzien van de juiste adviezen.