de synergie van oud en nieuw

Snelheid, uitdaging en plezier!

Project

Hallum

Een mooie speeltuin middenin Hallum. Een mix van metaal en kleuren maakte het een vrolijke aangelegenheid. Nadat er een extra stuk grond bij betrokken mocht worden, gingen we op zoek naar een unieke invulling.

We komen al snel uit bij robinia, maar past dit wel in het plaatje? De robuustheid en de natuurlijke uitstraling van deze toestellen gaven de doorslag om er een avonturenpad bij te plaatsen met een snelle kabelbaan. 

Een ander punt waar we op uitkwamen was het inclusieve spelen. Een speeltoestel waar kinderen in een rolstoel ook speelplezier aan kunnen beleven. In combinatie met een speelhuisje is dit een toestel toestel waar alle kinderen ook samen kunnen spelen. Kleurrijk en passend in het plaatje.

Met deze invulling is het een complete speeltuin met een vogelnest-, regulier en een peuterschommel, een snelle kabelbaan, een uitdagend avonturenpad, een glij- en klimcombinatie, een duikelrek en een inclusief en mindervalide speeltoestel!

Locatie

Gernierswei 21
9043 VX WIER
0518 - 462 385
info@bakker-speeltoestellen.nl

Openingstijden

Ma- Vr: 08:00 - 17:00

Indien u op een ander gewenst tijdstip wilt langskomen, kan dit altijd in overleg!

Vliegende start?

Voordat u de catalogus induikt, toch nog even sparren? Wij komen graag vrijblijvend langs om u te voorzien van de juiste adviezen.