scholen

Heerlijk onbezorgd spelen op je schoolplein

Je weet precies wat goed is voor de kinderen op uw school. In de klas, maar ook buiten op het schoolplein. Want daar moeten ze zich natuurlijk heerlijk kunnen uitleven. Rennen, ravotten, spelen, plezier maken, leren en ontdekken. En dat allemaal uiteraard 100% veilig.

Bakker Speeltoestellen is expert op het gebied van het inrichten van schoolpleinen. Afhankelijk van de locatie, de specifieke kenmerken en jouw wensen maken wij eerst een schets van hoe jouw schoolplein eruit zou kunnen zien. 

Compleet met speeltoestellen, eventuele groenvoorziening en educatieve elementen voor verschillende leeftijden. Voor grotere, complexe projecten is onze schets kosteloos en geheel vrijblijvend.

Een inspirerende start van je nieuwe schoolplein!

Rennen, springen, wippen, glijden, klimmen, koprollen, klauteren, balanceren, voetballen, kruipen én… veilig vallen.

Van grijs naar groen!

Wat doe je als je als school een gedeelte schoolplein erbij krijgt? Een extra schommel, een nieuwe pannakooi of een extra groot speeltoestel?

Bij deze school dachten ze daar anders over: een natuurlijke omgeving met toestellen en elementen van enkel puur natuurlijk materiaal. Van zwerfkeien tot Robinia tipi’s. Een prachtige plek waar natuur en spelen samenkomen.

Speelplezier voor groot en klein

Wij hebben alles in huis om van jouw schoolplein een fantastische speelplek te maken, waar elk kind zich thuis voelt. Van de jongste peuters tot en met de achtstegroepers. Waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten en vriendschappen ontstaan. Waar ze avonturen beleven en zich spelenderwijs ontwikkelen met verschillende buiten speeltoestellen.

Wij bedenken, ontwerpen, adviseren en richten in. Ook voor inspecties, reparaties en jaarlijkse keuringen bel je Bakker Speeltoestellen. Alles-in-één, gewoon op onze nul-zes.

Speeltoestellen van natuurlijke materialen

Welke speeltoestellen kies je voor welke leeftijd? Hoe maak je de juiste keus? Bij Bakker Speeltoestellen vind je alle denkbare speeltoestellen. Bijvoorbeeld een klimrek, een schommel of sporttoestellen. En heb je iets in gedachten wat nog niet bestaat? Dan zorgen wij dat het er komt.

Uiteraard voldoen al onze speeltoestellen aan de veiligheidseisen van het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen.

Bakker Specials: laat je fantasie de vrije loop

Denk je aan een thema of heb je een bijzondere wens? Laat het ons weten. Wij denken met je mee. En we zorgen dat je schoolplein wordt zoals jij voor ogen hebt.

Plezier, beweging, vriendjes en vriendinnetjes

De kinderen op jouw school verdienen het beste. Als het gaat om leren en zich ontwikkelen, maar vooral ook als het gaat om spelen. Want een school waar een kind naar hartenlust kan spelen, is een school waar een kind groeit en bloeit.

Meer informatie? Bel of mail

Wil je meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Bel Sander Valkema op zijn nul-zes: (06) 23 41 23 75 of stuur een e-mail naar info@bakker-speeltoestellen.nl.

Een greep uit

Deze speeltoestellen vindt je onder meer bij Bakker

Alle soorten speeltoestellen

Balans & evenwicht – Glijbaantorens – Kabelbanen – Klimmen & klauteren – Schommels – Speelhuisjes – Veerelementen & wipwaps – Zandbakken

Sportief spelen

Voetbaldoelen – Duikelrekken – Pannakooien

Meest gekozen producten voor basisscholen

Pannakooi

Een complete pannakooi voor elke gewenste afmeting. Dit product bespreken wij liever persoonlijk om tot de beste oplossing te komen.

Voor de allerkleinsten

Bekijk hier ons aanbod voor peuters. Ideaal voor peuterspeelzalen en de BSO’s!

Zwerfkeien met brug

Keienladder tussen keien met natuurlijke uitstraling. Door meerdere keienladders te koppelen kun je een parcours maken, zelfs gedeeltelijk in (ondiep) water.

"een ruim assortiment"

  • Fullservice: Bedenken, plaatsen, inspecteren, repareren van speeltoestellen en speelterreinen
  • Maatwerk: van speeltoestel tot en met compleet ingericht speelterrein
  • 100% veilig: alle speeltoestellen voldoen aan de veiligheidseisen van de Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen.
  • Een vliegende start: u krijgt altijd een gedetailleerd plan vooraf, kosteloos en vrijblijvend
  • Persoonlijk: één contactpersoon voor ontwerp, aanleg, onderhoud en advies

Locatie

Gernierswei 21
9043 VX WIER
0518 - 462 385
info@bakker-speeltoestellen.nl

Openingstijden

Ma- Vr: 08:00 - 17:00

Indien u op een ander gewenst tijdstip wilt langskomen, kan dit altijd in overleg!

Vliegende start?

Voordat u de catalogus induikt, toch nog even sparren? Wij komen graag vrijblijvend langs om u te voorzien van de juiste adviezen.