Kabelbaan

S340
€ 7.727,00 Prijs is exclusief montage

Speeltoestel voor kinderen van 6 tot 15 jaar. Deze houten kabelbaan is een leuke manier om een lange afstand te overbruggen. De kabelbaan bestaat uit 2 startplatformen. De kinderen gaan bovenaan op het startplatform staan en zetten zich op de ronde rubberzitting. Deze hangt via een vuurverzinkte ketting met huls aan een loopwagen in inox. De kinderen lopen van het startplatform en kunnen dan al zittend in de richting van het andere startplatform glijden. De rondhouten lariks palen hebben een diameter van 10 en 12 cm en worden met metalen voetsteunen in de grond bevestigd. Alle metaalonderdelen zijn roestvrij voorbehandeld en alle moeren en bouten worden volledig afgeschermd met kunststof afdekdoppen.

Productinformatie

Leeftijd
6 - 15
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,90
Veiligheidzone
96,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Kabelbaan?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Solo 0802

Solo 0802

SL0802
€ 2.169,00
Sprookjesbank gebogen (17 zittingen)
Elfenburcht (lage kunststof glijbaan en spiraalglijbaan)
Terreintrap 3,9 m zonder leuning