Leeuwenhol (met inox glijbaan)

G500
€ 3.913,00 Prijs is exclusief montage

Een kleurrijk speeltoestel voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het speeltoestel is opgebouwd uit een plankenvloer en 1 platform, op een hoogte van 85 cm. Dit platform kan bereikt worden via een gemakkelijke houten trap, een klimmuur met kunststof klimgrepen en een kleurrijk klimnet. Aan de zijde van het klimnet is er een ronde opening voorzien waar de kinderen kunnen doorkruipen. De vloerplanken hebben een dikte van 22 mm. Vanop het platform kan naar beneden gegleden worden via een inox glijbaan met HDPE polyethyleen zijwanden.

Productinformatie

Leeftijd
2 - 6
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,00
Veiligheidzone
24,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Leeuwenhol (met inox glijbaan)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Lissabon (1)

Lissabon (1)

C001 R-B
€ 35.493,00
Wiebelbrug

Wiebelbrug

S336
€ 2.397,00
Solo 1467

Solo 1467

SL1467
€ 699,00
De sneeuwkoningin (kunststof glijbaan)