Terug naar overzicht

Offroader

De Explore Off-roader is erg populair bij kinderen. De offroader is bedoeld voor kinderen van 2 tot 5 jaar, waarbij elke speelactiviteit wordt aangepast aan de natuurlijke creatieve, fysieke, cognitieve en sociale ontwikkeling van de kinderen.

De Explore Off-roader is ontwikkeld in samenwerking met kinderen – in een zogenaamd co-creatie ontwerpproces, waarbij de inbreng van de kinderen cruciaal was voor het uiteindelijke ontwerp van zowel de off-roader als de talrijke speelactiviteiten. De offroader is meerdere keren als prototype getest en gaandeweg hebben we meer geleerd over hoe kinderen spelen, zodat we de verschillende activiteiten hebben kunnen verbeteren en nog betere speelervaringen hebben kunnen bieden.

Vanaf de bestuurdersstoel kunnen meerdere kinderen de bediening van de Explore Off-roader bedienen, met het stuur, beweegbare knoppen en de ingebouwde walkie-talkie. Aan de voorzijde bevindt zich een beweegbare trekhaak, die tevens dienst doet als telraam voor het spelen van getallen enz. De koplampen bewegen ook, waardoor de fijne motoriek van kinderen wordt gestimuleerd en dienen als element voor rollenspel.

Achterin is er ruimte voor passagiers om comfortabel te zitten en te genieten van het uitzicht, of om te staan ​​en de telescoop van het voertuig te bedienen. Een groot raam scheidt de passagiersstoel en de bestuurdersstoel, maar biedt toch voldoende gelegenheid voor kinderen om met elkaar om te gaan. Vanaf de achterbank is er toegang tot een aantal kleine activiteiten, bijvoorbeeld de beweegbare tankdop en het draaiende reservewiel.

Vraag offerte aan voor dit toestel!


  Productafmetingen: 162 x 83 x 125 cm

  Oppervlaktevereiste incl. veiligheidsafstanden: 462 x 383 cm

  Maximale valhoogte: 51 cm

  Aanbevolen leeftijd: vanaf 1 jaar oud

  Extra informatie

  Afmetingen 162 × 83 × 125 cm