Terug naar overzicht

Absalon

De schepen van deze omvang zijn een echt piratenuniversum en bieden te veel activiteiten om ze hier allemaal op te sommen. Naast alle bewegende stukken die op de kleinere piratenschepen te vinden zijn – scheepswiel, kompas, anker, rubberen latten, telescoop etc. – kun je op de grotere schepen ook spelen in de Kapiteinshut. Hier vind je de schatkist, kerker, ruitenpaneel, rubberen lamellen, de beweegbare krab en vele andere speelactiviteiten.

Er zijn grote ramen aan weerszijden van de achterkajuit zodat volwassenen een oogje in het zeil kunnen houden zonder de kinderen te storen die opgaan in hun spel. De schepen van dit formaat worden ook geleverd met een grote mast en de papegaai, wat het ontwerp van het piratenschip echt benadrukt.

De grote piratenschepen hebben twee achterdekken, 90 cm en 140 cm hoog. Op het bovenste achterdek bevindt zich een lantaarn, die oplicht in de felle zon wanneer het licht door het schokbestendige polycarbonaat valt. Vanaf hier kun je ook van de glijbaan naar beneden. Het bovenste achterdek is toegankelijk via de treden en het klimwandpaneel, of door het grote klimnet op de achtersteven te beklimmen. Het grote klimnet is erg populair bij kinderen omdat het erg leuk is, maar ook goed voor hun gezondheid en ontwikkeling. Wanneer kinderen cross-body bewegingen uitvoeren, stimuleert dit de neurale activiteit tussen beide hersenhelften. Hoe beter de twee hersenhelften samenwerken, hoe gemakkelijker het is om te leren lezen en schrijven.

Vraag offerte aan voor dit toestel!


  Productafmetingen: 727 x 570 x 380 cm

  Oppervlaktevereiste incl. veiligheidsafstanden: 1026 x 870 cm

  Maximale valhoogte: 140 cm

  Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar oud

  Extra informatie

  Afmetingen 727 × 570 × 380 cm