Terug naar overzicht

Atlantische oceaan

Deze grote piratenschepen zijn een droomland voor alle jonge piraten, en als ze zo groot zijn, kunnen ze veel kinderen herbergen. Er zijn talloze speelactiviteiten, bijvoorbeeld alle bewegende delen zoals de twee scheepswielen, kompas, anker, bel, rubberen lamellen, telescoop, sleutels enzovoort. In de Kapiteinshut vind je de schatkist, kerker, diamantpaneel, rubberen lamellen, de beweegbare krab, de onderwaterkoepel en vele andere activiteiten.

De grote ramen aan weerszijden van de cabine zorgen ervoor dat volwassenen een oogje in het zeil kunnen houden zonder de kinderen te storen die opgaan in hun spel. In de boeg vind je de telescoop, schatkist en de laadruimte, die toegankelijk is via de rubberen lamellen. De twee grote masten met de papegaai benadrukken echt het ontwerp van het piratenschip.

De grootste piratenschepen hebben twee achterdekken, één met een vloerhoogte van 90 cm en de andere van 190 cm. Op het lagere achterdek kun je aanbellen, uitkijken naar land door de beweegbare telescoop die op de uitkijkcilinder is gemonteerd, of van de glijbaan naar beneden gaan. Het bovenste achterdek is toegankelijk via het klimwandpaneel of door het grote klimnet op de achtersteven te beklimmen. Als kinderen klimmen, maken ze bewegingen over het lichaam die de neurale activiteit tussen beide hersenhelften stimuleren, wat hen helpt om te leren lezen en schrijven. Op het bovenste achterdek kun je het piratenschip besturen met het beweegbare scheepswiel of kijken naar de lantaarn, die oplicht als de zon schijnt door schokbestendig polycarbonaat.

Vraag offerte aan voor dit toestel!


  Productafmetingen: 861 x 512 x 436 cm

  Oppervlaktevereiste incl. veiligheidsafstanden: 1187 x 763 cm

  Maximale valhoogte: 190 cm

  Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar oud

  Extra informatie

  Afmetingen 861 × 512 × 436 cm