Terug naar overzicht

Lin

Speelhuisjes bieden vaak een goede setting voor rollenspellen, wat erg belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. In combinatie met rollenspellen verkennen kinderen verschillende mogelijkheden, leren ze sociale regels en hoe ze compromissen kunnen sluiten, en leren ze hoe ze moeten onderhandelen en conflicten kunnen oplossen. Rollenspel vereist ook samenwerking en communicatie.

Speelhuisje Lin is een van de zeven verschillende speelhuisjes in de Explore- serie. Naast twee banken en een tafel heeft Lin ook een spettertafel, die door meerdere kinderen tegelijk kan worden gebruikt. Spelen met zand en water stimuleert de tastzin, fijne motoriek en creativiteit. Fijne motoriek is belangrijk voor handontwikkeling en grippatronen, die op hun beurt belangrijk zijn voor het leren schrijven. De vloeren van het speelhuis zijn ontworpen met een speciaal ontwikkeld antislip el-grain oppervlak, waardoor het speelhuis geen veiligheidsondergrond nodig heeft en dus op gras kan staan.

De hele Explore- serie is ontworpen in samenwerking met kinderen om de hoogst mogelijke speelwaarde te garanderen. Bovendien heeft geen van de speeltoestellen speciaal onderhoudt nodig, terwijl de natuurlijke kleuren zorgen voor een realistische speelplaats.

Vraag offerte aan voor dit toestel!


  Productafmetingen: 272 x 146 x 166 cm

  Oppervlaktevereiste incl. veiligheidsafstanden: 572 x 446 cm

  Maximale valhoogte: 60 cm

  Aanbevolen leeftijd: vanaf 1 jaar oud

  Extra informatie

  Afmetingen 272 × 146 × 166 cm