Terug naar overzicht

Luxi

Speelhuisje Luxi is een van de twee speeldorpen in het Explore- universum, waar de speelhuisjes zijn samengevoegd om grotere speelhuisomgevingen te creëren. Het speeldorp maakt het mogelijk om de speelhuisjes in zones op te delen, zodat veel kinderen op verschillende plekken rondom de speelhuisjes met elkaar kunnen spelen zonder elkaar te storen. De speeldorpen zijn zeer praktisch bij bijvoorbeeld instellingen, waar de speelhuisjes grote aantallen kinderen moeten huisvesten.

Het speeldorp biedt onderdak aan veel verschillende activiteiten, die mogelijkheden bieden voor concentratie en rollenspel en tegelijkertijd de creatieve, sociale, motorische en cognitieve ontwikkeling van kinderen ondersteunen. Luxi heeft onder andere een winkelpaneel op de hoek, waar kinderen kunnen leren over nummeren en winkeltje spelen, en twee keukens en kacheltjes, die het rollenspel stimuleren. Daarnaast kunnen meerdere kinderen samen aan de spettertafel met zand en water spelen en zo hun tastzin, fijne motoriek en creativiteit stimuleren.

Luxi is het enige speeldorp met geïntegreerde kruipbuizen. De buizen voegen een speelse dimensie toe en maken het mogelijk om beide speelhuisjes bij het spelen te betrekken. Als een kind kruipt, ontwikkelt het zijn motorische vaardigheden, terwijl de kruisbewegingen tussen zijn armen en benen de verbinding tussen de rechter- en linkerhersenhelft versterken. Dit is een belangrijk onderdeel van het ontwikkelingsproces, dat helpt om het kind voor te bereiden op bijvoorbeeld het leren lezen.

Vraag offerte aan voor dit toestel!


  Productafmetingen: 540 x 540 x 166 cm

  Oppervlaktevereiste incl. veiligheidsafstanden: 849 x 849 cm

  Maximale valhoogte: 166 cm

  Aanbevolen leeftijd: vanaf 1 jaar oud

  Extra informatie

  Afmetingen 540 × 540 × 166 cm