Terug naar overzicht

Nora

Nora is één van de twee speeldorpen in het Explore- universum. Hier worden de speelhuisjes gecombineerd om grotere speelomgevingen te creëren. Het speeldorp maakt het mogelijk om de speelruimte in zones op te delen, zodat veel kinderen op verschillende plekken rondom de speelhuisjes met elkaar kunnen spelen zonder elkaar te storen. De speeldorpen zijn zeer praktisch bij bijvoorbeeld instellingen, waar de speelhuisjes grote aantallen kinderen moeten huisvesten.

Nora is een speeldorp dat is ontworpen voor vele uren creatief speelplezier. Een van Nora’s speelhuisjes is ontworpen met een veranda en een kioskpaneel, ideaal om een ​​winkeltje te spelen of een ander rollenspel. Aan de buitenkant vind je het insectenpaneel, dat de fijne motoriek van kinderen test wanneer ze de wezens bewegen. Aan de spettertafel kunnen meerdere kinderen samen spelen met water en zand en stimuleren zo hun tastzin, fijne motoriek en creativiteit. Fijne motoriek is belangrijk voor handontwikkeling en grippatronen, die belangrijk zijn bij het leren schrijven.

Bij het tweede speelhuisje staat een zandmachine, die zowel de samenwerking als de creativiteit van de kinderen uitdaagt, aangezien ze een emmer met zand moeten vullen. Tussen de speelhuisjes staat de kachel van het speeldorp, die inspireert tot rollenspellen, bijvoorbeeld keuken, theater, tv-nieuws of iets heel anders.

Beide speelhuisjes hebben een tafel en banken, waar ruimte is om te spelen of een lunchpakket te eten. De speelhuisvloeren zijn ontworpen met een speciaal ontwikkeld antislip cubit-grain oppervlak, waardoor de speelhuisjes geen veiligheidsondergrond nodig hebben en dus op gras kunnen staan.

Vraag offerte aan voor dit toestel!


  Productafmetingen: 571 x 432 x 166 cm

  Oppervlaktevereiste incl. veiligheidsafstanden: 871 x 732 cm

  Maximale valhoogte: 60 cm

  Aanbevolen leeftijd: vanaf 1 jaar oud

  Extra informatie

  Afmetingen 390 × 252 × 166 cm