Speeltoestellen voor Speeltuinen

Alles wat je speeltuin nodig heeft: Bakker Speeltoestellen!

Voor jouw woonplaats of wijk wil je de allerbeste speeltuin. Eentje die kinderen verrast, uitdaagt en boeit, maar die ook gegarandeerd veilig is. Helemaal van nu, maar ook met een bijzonder lange levensduur. En die niet alleen geplaatst wordt, maar ook geïnspecteerd en onderhouden. Maar waar begin je?

Bakker Speeltoestellen is expert op het gebied van speeltoestellen en speeltuinen. Afhankelijk van de locatie, de specifieke kenmerken en jouw wensen maken wij eerst een schets van hoe jouw (nieuwe) speeltuin eruit zou kunnen zien. Compleet met speeltoestellen, eventuele groenvoorziening en educatieve elementen voor verschillende leeftijden. Alles is mogelijk!

Voor grotere, complexe projecten is onze schets kosteloos en geheel vrijblijvend. Een inspirerende start van jouw nieuwe speeltuin.

Van schommel tot trampoline, van een klimtoestel tot gigantisch speelkasteel, waar heel veel kinderen tegelijk in en op kunnen spelen: met Bakker Speeltoestellen wordt jouw speeltuin onweerstaanbaar.

Rennen, springen, wippen, glijden, klimmen, koprollen, klauteren, balanceren, voetballen, kruipen én… veilig vallen.

Speelplezier voor groot en klein

Een veilige, leuke plek waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Dat is een cruciaal onderdeel van het woongenot in een plaats of wijk. Bakker Speeltoestellen heeft alles in huis om deze plek optimaal in te richten. Met voor alle leeftijden wat wils: van peuter tot puber.

Full-service, volledige ontzorging

Bakker Speeltoestellen bedenkt, ontwerpt, adviseert en richt in. Ook voor inspecties, reparaties en jaarlijkse keuringen bel je Bakker Speeltoestellen. Alles-in-één, gewoon op onze nul-zes.

Speeltoestellen van natuurlijke materialen

Welke speeltoestellen kies je voor welke leeftijd? Hoe maak je de juiste keus? Bij Bakker Speeltoestellen vind je alle denkbare speeltoestellen. En heb je iets in gedachten wat nog niet bestaat? Dan zorgen wij dat het er komt.

Uiteraard voldoen al onze speeltoestellen aan de veiligheidseisen van het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen.

Bakker Specials: laat je fantasie de vrije loop

Denk je aan een thema of heb je een bijzondere wens? Laat het ons weten. Wij denken met je mee. En we zorgen dat je schoolplein wordt zoals jij voor ogen hebt.

Plezier, beweging, vriendjes en vriendinnetjes

De kinderen op jouw school verdienen het beste. Als het gaat om leren en zich ontwikkelen, maar vooral ook als het gaat om spelen. Want een school waar een kind naar hartenlust kan spelen, is een school waar een kind groeit en bloeit.

Meer informatie? Bel of mail

Wil je meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Bel Sander Valkema op zijn nul-zes: (06) 23 41 23 75 of stuur een e-mail naar info@bakker-speeltoestellen.nl.

Een greep uit

Deze speeltoestellen vindt je onder meer bij Bakker

Alle soorten speeltoestellen

Balans & evenwicht – Glijbaantorens – Kabelbanen – Klimmen & klauteren – Schommels – Speelhuisjes – Veerelementen & wipwaps – Zandbakken

Sportief spelen

Voetbaldoelen – Duikelrekken – Pannakooien

Meest gekozen producten voor speeltuinen

Pannakooi

Een complete pannakooi voor elke gewenste afmeting. Dit product bespreken wij liever persoonlijk om tot de beste oplossing te komen.

Veerelement goudvis

Veertoestel voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het veertoestel is opgebouwd uit een polyestergecoate veer die verankerd is op een gegalvaniseerde grondbevestiging. Bovenop staat een figuratief zitelement gemonteerd in de vorm van een goudvis.

Klautertoren

Een heerlijke kleuter klautertoren van Robinia met hut om samen te spelen en avonturen te beleven.

"een ruim assortiment"

  • Fullservice: Bedenken, plaatsen, inspecteren, repareren van speeltoestellen en speelterreinen
  • Maatwerk: van speeltoestel tot en met compleet ingericht speelterrein
  • 100% veilig: alle speeltoestellen voldoen aan de veiligheidseisen van de Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen.
  • Een vliegende start: u krijgt altijd een gedetailleerd plan vooraf, kosteloos en vrijblijvend
  • Persoonlijk: één contactpersoon voor ontwerp, aanleg, onderhoud en advies

Locatie

Gernierswei 21
9043 VX WIER
0518 - 462 385
info@bakker-speeltoestellen.nl

Openingstijden

Ma- Vr: 08:00 - 17:00

Indien u op een ander gewenst tijdstip wilt langskomen, kan dit altijd in overleg!

Vliegende start?

Voordat u de catalogus induikt, toch nog even sparren? Wij komen graag vrijblijvend langs om u te voorzien van de juiste adviezen.