campings

Eindeloos speelplezier voor alle leeftijden op jouw camping

Gezinnen die hun vakantie boeken op jóuw camping. Dat is wat je wilt. Hoeveel en wat voor speeltoestellen er op jouw camping zijn, is daarbij vaak een doorslaggevende factor. De reden is simpel: als de kinderen zich vermaken, hebben de ouders pas écht vakantie.

Bakker Speeltoestellen is expert op het gebied van speeltoestellen op campings. Van de allerkleinsten tot en met de tieners die voor het laatst met hun ouders op vakantie gaan: wij weten precies waar we ze een plezier mee doen.

Van schommel tot trampoline, van wipkip tot gigantisch speelkasteel, waar heel veel kinderen tegelijk in en op kunnen spelen: met de speeltoestellen van Bakker Speeltoestellen wordt jouw camping onweerstaanbaar.

Rennen, springen, wippen, glijden, klimmen, koprollen, klauteren, balanceren, voetballen, kruipen én… veilig vallen.

Speelplezier voor groot en klein

Kinderen op vakantie willen niets liever dan eindeloos spelen, ravotten en zich uitleven met vriendjes en vriendinnetjes. Bakker Speeltoestellen heeft alles in huis om van jouw camping een kinderparadijs te maken. Waar zij hun energie kwijt kunnen – en hun ouders heerlijk kunnen opladen.

Afhankelijk van de locatie, de specifieke kenmerken en jouw wensen maken wij een schets van hoe de speelplek op jouw camping eruit zou kunnen zien. Compleet met speeltoestellen, eventuele groenvoorziening en educatieve elementen voor verschillende leeftijden. Alles is mogelijk!

 Voor grotere, complexe projecten is onze schets zelfs kosteloos en geheel vrijblijvend.

Full-service, volledige ontzorging

Bakker Speeltoestellen bedenkt, ontwerpt, adviseert en richt in. Ook voor inspecties, reparaties en jaarlijkse inspecties bel je Bakker Speeltoestellen. Alles-in-één, gewoon op onze nul-zes.

 

Speeltoestellen van natuurlijke materialen

Welke speeltoestellen kies je voor welke leeftijd? Hoe maak je de juiste keus? Bij Bakker Speeltoestellen vind je alle denkbare speeltoestellen. En heb je iets in gedachten wat nog niet bestaat? Dan zorgen wij dat het er komt.

Uiteraard voldoen al onze speeltoestellen aan de veiligheidseisen van het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen.

Bakker Specials: laat je fantasie de vrije loop

Denk je aan een thema of heb je een bijzondere wens? Laat het ons weten. Wij denken met je mee. En we zorgen dat je schoolplein wordt zoals jij voor ogen hebt.

Plezier, beweging, vriendjes en vriendinnetjes

De kinderen op jouw school verdienen het beste. Als het gaat om leren en zich ontwikkelen, maar vooral ook als het gaat om spelen. Want een school waar een kind naar hartenlust kan spelen, is een school waar een kind groeit en bloeit.

Meer informatie? Bel of mail

Wil je meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Bel Sander Valkema op zijn nul-zes: (06) 23 41 23 75 of stuur een e-mail naar info@bakker-speeltoestellen.nl.

Glijden, klimmen en nog veel meer

Met onze speeltoestellen is alles mogelijk

Alle soorten speeltoestellen

Balanceren, glijden, klimmen en klauteren, schommelen, veren en wippen, zand- en waterspelen

Sport en spel

Pannakooien, doeltjes, balspelen en pleinplakkers!

Meest gekozen producten voor campings

"een ruim assortiment"

  • Fullservice: Bedenken, plaatsen, inspecteren, repareren van speeltoestellen en speelterreinen
  • Maatwerk: van speeltoestel tot en met compleet ingericht speelterrein
  • 100% veilig: alle speeltoestellen voldoen aan de veiligheidseisen van de Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen.
  • Een vliegende start: u krijgt altijd een gedetailleerd plan vooraf, kosteloos en vrijblijvend
  • Persoonlijk: één contactpersoon voor ontwerp, aanleg, onderhoud en advies

Locatie

Gernierswei 21
9043 VX WIER
0518 - 462 385
info@bakker-speeltoestellen.nl

Openingstijden

Ma- Vr: 08:00 - 17:00

Indien u op een ander gewenst tijdstip wilt langskomen, kan dit altijd in overleg!

Vliegende start?

Voordat u de catalogus induikt, toch nog even sparren? Wij komen graag vrijblijvend langs om u te voorzien van de juiste adviezen.