Klimpiramide

S230
€ 2.036,00 Prijs is exclusief montage

Klimtoestel in de vorm van een pyramide voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Het toestel is opgebouwd uit 4 houten klimladders. De rondhouten lariks palen van diameter 10 cm en buiten het hart gezaagd worden door middel van metalen voetsteunen in de gron d geplaatst. Alle metaalonderdelen zijn roestvr ij voorbehandeld. Alle moeren en bouten zijn volledig afgeschermd met kunststof afdekdoppen.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 10
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,65
Veiligheidzone
25,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Klimpiramide?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Sneeuwwitje (inox glijbaan)

Sneeuwwitje (inox glijbaan)

F100
€ 5.210,00
De rattenvanger van Hamelen (inox glijbaan)
Ruimteveer (met glijbaan)

Ruimteveer (met glijbaan)

O703
€ 14.945,00
Glijtoren (kunststof glijbaan)

Glijtoren (kunststof glijbaan)

S501
€ 4.128,00