Apenladder

S005
€ 1.657,00 Prijs is exclusief montage

Apenladder opgebouwd uit rondhouten lariks palen van 12 cm diameter en buiten het hart gezaagd en ingewerkte laddersporten in es van 40 mm diameter. De ladder kan met metalen voetsteunen in of op de grond geplaatst worden en kan in elke richting staan. Het is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De valhoogte van dit aanbouwelement bedraagt 2 meter.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 12
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
2,00
Veiligheidzone
15,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Apenladder?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Wood 1411

Wood 1411

WD1411
€ 9.869,00
Kreeftje (kunststofglijbaan en rechte glijstang)
De kikkerkoning (kunststof glijbaan en gebogen loopbrug)