De klokkenluider van de Notre-Dame (kunststof glijbaan)

F0141
€ 20.844,00 Prijs is exclusief montage

Kleurrijk combinatietoestel voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Het speeltoestel bestaat uit een hoge speeltoren verbonden met een overdekt en een open speelplatform. De speeltoren bestaat uit drie platformen boven elkaar. Aan het laagste platform is een telraam met HDPE polyethyleen schijven voorzien. Het hoger gelegen platform kan bereikt worden via een gemakkelijke trap met metalen leuningen, een klimboog en een HDPE polyethyleen rotswand met kunststof klimgrepen. Het hoogste platform bevindt zich op 1,91m en kan beklommen worden via een ingewerkte wenteltrap.

Productinformatie

Leeftijd
2 - 6
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,95
Veiligheidzone
55,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over De klokkenluider van de Notre-Dame (kunststof glijbaan)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Tienerzitbank (tropisch hardhout)
Lancelot

Lancelot

A660
€ 1.518,00
Zeeroverskasteel (lage kunststof glijbaan en spiraalglijbaan)
Zeshoekig Klimtoestel

Zeshoekig Klimtoestel

S205
€ 3.038,00