Loopton

S950
€ 2.465,00 Prijs is exclusief montage

Loopton voor kinderen van 6 tot 15 jaar. Het speeltoestel is opgebouwd uit 2 verticale larikspalen van diameter 120 mm en 1,5 meter lang. Tussen beide palen wordt de loopton gemonteerd. Deze bestaat uit 3 autobanden die tegen elkaar geplaatst worden. Aan de uiteinden van de buitenste banden worden bloemen gemonteerd om het uitzicht wat kleurrijker te maken. Bovenaan de lariks palen worden handvatten uit polyestergecoate metalen buizen voorzien waaraan de kinderen zich kunnen vasthouden.

Productinformatie

Leeftijd
6 - 12
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,70
Veiligheidzone
17,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Loopton?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Wood 1451

Wood 1451

WD1451
€ 4.129,00
Berghut (inox glijbaan + rechte glijstang)
Vesting (kunststof glijbaan met boogbrug)
Draaipaaltje

Draaipaaltje

S935
€ 176,00