Multi-Doel

S569
€ 2.405,00 Prijs is exclusief montage

Multi-doel voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Dit multi-doel kan gebruikt worden als voetbaldoel en als klim- en klautertoestel. Een ideaal toestel om sport en spel te combineren. De vierkanten lariks palen van 9 x 9 cm worden met metalen voetsteunen in de grond bevestigd. Alle metaalonderdelen zijn roestvrij voorbehandeld en alle moeren en bouten zijn volledig afgeschermd met bloemvormige kunststof afdekdoppen.

Productinformatie

Leeftijd
6 - 12
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
2,10
Veiligheidzone
30,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Multi-Doel?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Zeeroverskasteel (lage inox glijbaan en spiraalglijbaan)
Zorro

Zorro

A630
€ 1.148,00
Zandbak met schuifdeksel

Zandbak met schuifdeksel

Z18182
€ 3.033,00
Belle en het beest (inox glijbaan en kruiptunnel)