Paradisio (met glijbuizen)

G510
€ 4.855,00 Prijs is exclusief montage

Een kleurrijk speeltoestel voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Het speeltoestel kan beklommen worden via een klimwand in de vorm van een rups, een kleurrijk net of een gemakkelijke houten trap. Het kan verlaten worden via een glijstang, een spiraalglijstang of glijbuizen uit roestvrij staal. In het midden van het toestel worden de kinderen uitgedaagd om over het loopbrugje te stappen. De lariks vierkantpalen (9 x 9 cm) worden met metalen gegalvaniseerde voetsteunen in of op de grond bevestigd.

Productinformatie

Leeftijd
3 - 6
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,00
Veiligheidzone
29,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Paradisio (met glijbuizen)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Berghut (inox glijbaan)

Berghut (inox glijbaan)

S420
€ 4.436,00
Wood 1410

Wood 1410

WD1410
€ 8.609,00
Indianendorp (inox glijbaan en kruiptunnel)
Kabouterklim