Passagierswagon(open dak)

T202
€ 3.217,00 Prijs is exclusief montage

Passagierswagon (open dak)van de trein met twee ingebouwde zitbankjes en achteraan een terrasje. De bovenconstructie van de passagierswagon is volledig uitgevoerd in lariks, de onderconstructie in eik. Deze wagon wordt voorgemonteerd geleverd. Door middel van een verbindingsbruggetje (T500) kan dit speeltoestel verbonden worden met een locomotief (T101), een tankwagon (T300) en een eetwagon (T400). Het toestel kan zonder bevestiging op een verharde ondergrond worden geplaatst. Alle moeren en bouten zijn volledig afgeschermd met bloemvormige kunststof afdekdoppen.

Productinformatie

Leeftijd
2 - 8
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,80
Veiligheidzone
19,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Passagierswagon(open dak)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

De rattenvanger van Hamelen (inox glijbaan)
Wood 1464

Wood 1464

WD1464
€ 499,00
Het lelijke eendje (kunststof glijbaan)
Mammoet (inox glijbaan, kruiptunnel en spiraalglijstang)