Pendelbalk

S335
€ 1.296,00 Prijs is exclusief montage

Avontuurlijk speeltoestel voor kinderen van 4 tot 15 jaar. De pendel balk wordt opgebouwd uit een draaiende lariks balk die bevestigd wordt tussen 2 verticale lariks palen. Bovenaan, evenwijdig met de draaiende balk, is er een touw in staalkabel bevestigd waaraan men zich kan vasthouden terwijl men op de draaiende balk probeert recht te staan. De draaias is vervaardigd in roestvrij staal. Dit toestel wordt via paalvoeten met beton in de grond verankerd. Alle metaalonderdelen zijn roestvrij voorbehandeld en alle moeren en bouten zijn volledig afgeschermd met bloemvormige kunststof afdekdoppen.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 15
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,30
Veiligheidzone
20,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Pendelbalk (1)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Mammoet (kunststof glijbaan, kruiptunnel en spiraalglijstang)
Dublin (3)

Dublin (3)

C005G-B
€ 24.826,00
Straaljager (Inox Glijbaan)

Straaljager (Inox Glijbaan)

U400
€ 22.863,00
Zware Schommel (2 rubberzittingen)