Sprookjesbank recht (5 zittingen)

P571
€ 555,00 Prijs is exclusief montage

Sprookjesbank met 5 zittingen voor kinderen van 3 tot 10 jaar. De zittingen zijn vervaardigd uit HDPE polyethyleen en worden gecombineerd in diverse kleuren. De bank wordt voorgemonteerd geleverd. Alle moeren en bouten worden volledig afgeschermd met afdekdoppen. De bank kan aan de grond bevestigd worden met 2 hoekijzers of in de grond worden bevestigd met 2 grondankers. Deze hoekijzers (ref. A003) en grondankers (ref. A004) moeten apart besteld worden.

Productinformatie

Leeftijd
3 - 10
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Sprookjesbank recht (5 zittingen)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Dublin (2)

Dublin (2)

C005G-A
€ 24.181,00
De rups en de appel (korte versie)
De sneeuwkoningin (inox glijbaan)
Tarzan

Tarzan

A600
€ 1.958,00