Straaljager (Inox Glijbaan)

U400
€ 22.863,00 Prijs is exclusief montage

Speeltoestel in de vorm van een straaljager voor kinderen van 4 tot 10 jaar. De straaljager biedt een enorme waaier aan speelmogelijkheden. Kinderen kunnen overal doorklimmen en klauteren. Er is vooraan een duikelrek voorzien. De cockpit bevat een stuur en kan bereikt worden via een klimnet of klimboog. Aan de zijkanten van de straaljager zijn 2 kruiptunnels. Achteraan het toestel is er een wiebelbrug, evenwichtsnet en klimmuur. Kinderen kunnen de straaljager verlaten via de inox glijbaan.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 10
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,50
Veiligheidzone
85,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Straaljager (Inox Glijbaan)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Sprookjesbank recht (7 zittingen)
Zeeroverskasteel (lage kunststof glijbaan en spiraalglijbaan)
Sprookjescirkel (16 zittingen)

Sprookjescirkel (16 zittingen)

P590
€ 2.281,00
Leeuwenhol (met inox glijbaan)

Leeuwenhol (met inox glijbaan)

G500
€ 3.913,00