Terreinwagen

T701
€ 3.615,00 Prijs is exclusief montage

Een terreinwagen met stuur, kruiptunnel en twee ingebouwde zitbankjes voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De bovenconstructie van het speeltoestel is opgebouwd uit lariks planken met een dikte van 22, 35 en 45 mm. De zijwanden en wielen zijn vervaardigd uit HDPE polyethyleen plaatmateriaal. De onderconstructie van de terreinwagen is opgebouwd uit eiken balken. Dit speeltoestel wordt voorgemonteerd geleverd. Dit toestel kan zonder bevestiging op een verharde ondergrond worden geplaatst.

Productinformatie

Leeftijd
2 - 8
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,60
Veiligheidzone
21,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Terreinwagen?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Buffalo Bill

Buffalo Bill

A650
€ 835,00
Solo 1473

Solo 1473

SL1473
€ 679,00
Mammoet (kunststof glijbaan, gebogen loopbrug, spiraalglijstang)
Drakentafel (achterste deel met zandkraan en rad)