Weegschaal

Z500
€ 890,00 Prijs is exclusief montage

Levensgrote weegschaal voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Het speeltoestel bestaat uit een verticale staander vervaardigd uit lariks. Op deze verticale staander is een horizontale balk bevestigd. Deze balk kan van links naar rechts balanceren naargelang het gewicht dat aan een van beide zijden geplaatst wordt. Aan de ene zijde van de horizontale balk is een groen kunststof kommetje bevestigd waarin de kinderen steentjes, zand of andere materiaalsoorten kunnen leggen. Aan de andere zijde van de horizontale balk is een grijze buis bevestigd waardoor het zand kan wegglijden.

Productinformatie

Leeftijd
2 - 8
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,55
Veiligheidzone
15,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Weegschaal?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

De rups en de appel (korte versie)
Ali baba en de veertig rovers (inox glijbaan)
Terreintrap 2,7 m zonder leuning
Wood 1412

Wood 1412

WD1412
€ 13.109,00