Windmolen (met glijbuizen)

O700
€ 13.890,00 Prijs is exclusief montage

De windmolen is een speeltoestel voor kinderen van 6 tot 15 jaar. Het toestel is opgebouwd rond een centrale, rondhouten paal van 14 cm dikte. Aan de top zijn de impressionante wieken bevestigd, die zonder meer de blikvanger van de windmolen vormen. Onder de wieken kan u een kleurrijke speelkorf terugvinden. De speelkorf is te bereiken langs drie zijden. Zo kan je langs de voorzijde via het klimtouw of langs de achterzijde met een touwladder het platform betreden. De spiraal glijstang kan zowel als toegang als uitgang gebruikt worden.

Productinformatie

Leeftijd
6 - 15
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
2,20
Veiligheidzone
39,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Windmolen (met glijbuizen)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Mammoet (inox glijbaan, kruiptunnel en rechte glijstang)
Uitkijktoren

Uitkijktoren

S430
€ 4.412,00
Arendsnest met ringentrap

Arendsnest met ringentrap

S207
€ 6.873,00
Kleuterzitbank (2,4 m - grenen)