Zeshoekschommel in robinia (met beugelzittingen)

RO151
€ 6.561,00 Prijs is exclusief montage

Houten zeshoekschommel voor kinderen van 4 tot 15 jaar. De schommel is opgebouwd uit 6 staanders robinia hout en zes horizontale liggers robinia hout. De verticale palen zijn onderling verbonden met de horizontale liggers tot een zeshoek. De rubberen zittingen met inox beugel zijn met gegalvaniseerde kettingen bevestigd aan onderhoudsvrije schommelhaken. De beugelzittingen voorkomen dat de kinderen van de zitting tegen elkaar kunnen springen. De schommel wordt rechtstreeks met beton in de grond verankerd. Zes beugelzittingen (L122) zijn inbegrepen. De toebehoren kunnen ook onderling gecombineerd worden met bandenzittingen (L101) en veiligheidszittingen (L130).

Productinformatie

Leeftijd
4 - 15
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,40
Veiligheidzone
61,00
Materiaal
Robinia
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Zeshoekschommel in robinia (met beugelzittingen)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Speelcombinatie Libelle

Speelcombinatie Libelle

WP-SC1000900
€ 16.025,00
Behendigheidsparcours in robinia (zwevende balk)
Robinia 1352

Robinia 1352

RB1352
€ 1.889,00
Speelboot Lucas

Speelboot Lucas

WP-BB46
€ 20.665,00