ZigZag

S124
€ 2.570,00 Prijs is exclusief montage

Klimtoestel voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Het toestel bestaat uit drie aaneengebouwde delen waarop geklommen kan worden. Het klimtoestel is opgebouwd uit een vijftal verticaal geplaatste lariks palen met een diameter van 12cm, 2 rekstokken op 1.45m en 1.85m hoogte, een klimnet uit 6 ledig staalkabeltouw, een touwladder met essen laddersporten en 2 gekleurde klimbanden opgehangen aan 6-ledig staalkabeltouw. De palen worden door middel van metalen gegalvaniseerde schelpvormige paalvoeten in de grond verankerd. Alle metaalonderdelen zijn roestvrij voorbehandeld en polyester gecoat. Alle moeren en bouten zijn volledig afgeschermd met kunststof afdekdoppen.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 8
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
2,25
Veiligheidzone
52,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over ZigZag?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Zandbak met schuifdeksel

Zandbak met schuifdeksel

Z18182
€ 3.033,00
Zeeroverskasteel (kunststof spiraalglijbaan)
Berghut (inox glijbaan + spiraalglijstang)
Peter pan (kunststof glijbaan)

Peter pan (kunststof glijbaan)

F701
€ 4.762,00