Behendigheidsparcours in robinia (cirkel met evenwichtstouw, touwbrug, waggelpad, zwevende balk en touwladder)

RO696
€ 11.097,00 Prijs is exclusief montage

Behendigheidsparcours met evenwichtstouw, touwbrug, waggelpad, zwevende balk en touwladder voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het toestel is opgebouwd uit 6 platformen, waarbij het te betreden is via de 6 stappaaltjes. De vloerplanken van de platformen zijn vervaardigd uit lariks hout, de rest van het toestel bestaat uit robinia hout. De platformen worden met elkaar verbonden door middel van een evenwichtstouw, touwbrug, waggelpad, zwevende balk en touwladder. De touwbrug wordt opgebouwd uit touwen in staalkabel die met elkaar verbonden worden door middel van kunststof verbingsgrepen.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 12
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,60
Veiligheidzone
87,00
Materiaal
Robinia
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Behendigheidsparcours in robinia (cirkel met evenwichtstouw, touwbrug, waggelpad, zwevende balk en touwladder)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Klimtoestel (16)

Klimtoestel (16)

WP-P109
€ 8.875,00
Glijbanen (21)

Glijbanen (21)

WP-D109B+GL-GLA200B
€ 7.485,00
Speelcombinatie Happy

Speelcombinatie Happy

WP-KT102
€ 8.125,00
Tovertoren met dak (zonder evenwichtsparcour)