Behendigheidsparcours in robinia (halve cirkel met touwbrug, waggelpad en zwevende balk)

RO695
€ 7.803,00 Prijs is exclusief montage

Behendigheidsparcours met touwbrug, waggelpad en zwevende balk voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het toestel is opgebouwd uit 4 platformen waarvan de 2 buitenste te bereiken zijn via 3 stappaaltjes. De vloerplanken van de platformen zijn vervaardigd uit lariks hout, de rest van het toestel bestaat uit robinia hout. De platformen worden met elkaar verbonden door middel van een touwbrug, waggelpad en een zwevende balk. De touwbrug wordt opgebouwd uit touwen in staalkabel die met elkaar verbonden worden door middel van kunststof verbingsgrepen.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 12
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,60
Veiligheidzone
66,50
Materiaal
Robinia
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Behendigheidsparcours in robinia (halve cirkel met touwbrug, waggelpad en zwevende balk)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Robina 1206

Robina 1206

RB1206
€ 10.489,00
Evenwichtsbalk (3-delig)

Evenwichtsbalk (3-delig)

RO332
€ 1.301,00
Waggelbrug

Waggelbrug

RO360
€ 2.588,00
Houthakkershutje met kleine schommel