Berghut (inox glijbaan + rechte glijstang)

S420+S010
€ 4.103,00 Prijs is exclusief montage

Een klimtoestel met een rotswand langs de ene zijde en een inox glijbaan van 0,50 m breed en verticale ladder aan de andere zijde voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Onderaan is een speelhuisje met zitbankje voorzien. Het geheel is ideaal voor reeds verharde oppervlakten omdat alleen de glijbaan in de grond verankerd moeten worden. De bevestiging van de onderbalken kan gebeuren met grondankers (T600). Hiervoor is beton nodig. Alle metalen onderdelen worden roestvrij voorbehandeld en alle moeren en bouten worden volledig afgeschermd met bloemvormige kunststof afdekdoppen. Aan dit toestel wordt een extra rechte glijstang (ref. S010) toegevoegd. Er is keuze tussen rode of groene zijwanden op alle structuren!

Productinformatie

Leeftijd
3 - 12
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,40
Veiligheidzone
31,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Berghut (inox glijbaan + rechte glijstang)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Zware Schommel (2 banden)

Zware Schommel (2 banden)

S100
€ 2.518,00
Het lelijke eendje (inox glijbaan)
Tankwagon

Tankwagon

T300
€ 2.276,00
Zandbak in balken "rechthoekig 1,8 x 3,6 m"