De Bremer stadsmuzikanten

F005
€ 5.315,00 Prijs is exclusief montage

Combinatietoestel voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het speeltoestel is opgebouwd uit 2 platformen met een hoogte van 52 cm die onderling verbonden zijn door middel van een verbindingsbrug. Het eerste speelplatform is overdekt door een schuingeplaatst dak uit afgerond kleurrijk HDPE polyethyleen plaatmateriaal. Het platform is toegankelijk via een ladder met metalen sporten, een houten klimboog, een mini-glijstang en een HDPE polyethyleen klimbrug met houten klimbalkjes.

Productinformatie

Leeftijd
2 - 6
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,55
Veiligheidzone
33,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over De Bremer stadsmuzikanten?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Glijbaanhuisje (inox glijbaan)

Glijbaanhuisje (inox glijbaan)

S530
€ 6.862,00
Wood 1417

Wood 1417

WD1417
€ 2.229,00
Roodkapje

Roodkapje

F300
€ 2.719,00