De gelaarsde kat (kunststof glijbaan)

F0111
€ 15.767,00 Prijs is exclusief montage

Kleurrijk combinatietoestel voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het speeltoestel bestaat uit een hoge speeltoren verbonden aan een lager gelegen overdekt speelhuis. De speeltoren bestaat uit drie platforms boven elkaar. Helemaal onderaan bevindt zich een speelvloer waar de kinderen zich kunnen verschuilen. Aan het laagste platform is een telraam met HDPE polyethyleen schijven voorzien. Het hoger gelegen platform kan bereikt worden via een gemakkelijke trap met metalen leuningen, een klimboog en een HDPE polyethyleen rotswand met kunststof klimgrepen.

Productinformatie

Leeftijd
2 - 6
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,95
Veiligheidzone
48,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over De gelaarsde kat (kunststof glijbaan)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Lissabon (2)

Lissabon (2)

C001 G-A
€ 34.546,00
Locomotief+passagierswagon+tankwagon

Locomotief+passagierswagon+tankwagon

T101+T201+T300
€ 8.503,00
De rups en de appel (lange versie) (1)
Sprookjesbank recht (5 zittingen)