Junglepad (type C)

RO760
€ 6.050,00 Prijs is exclusief montage

Het junglepad - type C bestaat uit verschillende palenSpeelcombinaties die elk een toestel op zich vormen (5 toestellen en stappaaltjes): een mikado, een steltenpad, een zijdelingse evenwichtsparcours, een loopbalk, een wiebelbrug en stappaaltjes uit het evenwichtsparcours. De toestellen worden in een kring geplaatst waardoor de overgang tussen de verschillende toestellen zeer gemakkelijk is. De wiebelbrug wordt met roestvrij stalen kettingen bevestigd. Dit toestel is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Alle moeren en bouten zijn volledig afgeschermd. De gehele constructie wordt rechtstreeks met beton in de grond verankerd.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 12
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,60
Veiligheidzone
73,50
Materiaal
Robinia
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Junglepad (type C)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Speelparcours Adventure woods

Speelparcours Adventure woods

WP-P134
€ 33.970,00
Waterspeelplaats De Luts

Waterspeelplaats De Luts

WP-D18
€ 16.550,00
Ravijnbrug (stappalen)

Ravijnbrug (stappalen)

RO701
€ 3.934,00
Houthakkershutje met terrasje

Houthakkershutje met terrasje

RO408
€ 7.682,00