Kabouterhuisje

S400
€ 2.915,00 Prijs is exclusief montage

Een speelhuisje voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Het speeltoestel is opgebouwd uit een plankenvloer, zadeldak en drie zijwandjes. Binnenin worden er twee zitbankjes en een tafeltje voorzien. De vloer en dakplanken hebben een dikte van 22mm. De zijwanden en sierlijsten aan het dak zijn vervaardigd uit gekleurd HDPE polyethyleen plaatmateriaal. Alle metaalonderdelen zijn roestvrij voorbehandeld en alle moeren en bouten zijn volledig afgeschermd met kunststof bloemvormige afdekdoppen of zijn ingewerkt in het hout. De rondhouten lariks palen hebben een diameter van 12cm en worden met metalen gegalvaniseerde voetsteunen in of op de grond bevestigd.

Productinformatie

Leeftijd
3 - 8
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,70
Veiligheidzone
18,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Kabouterhuisje?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Kabelbaan

Kabelbaan

S340
€ 7.727,00
Happy Duo

Happy Duo

G200
€ 4.206,00
Lummelhoek (met scherm)

Lummelhoek (met scherm)

P351
€ 5.684,00
Zeshoekschommel (speciale bandenzit)