Keverbrugje met dak (glijbuizen)

RO500
€ 8.616,00 Prijs is exclusief montage

Een combinatie van 2 platformen verbonden door middel van een wiebelende loopbrug voor kinderen vanaf 6 jaar. De vloer- en dakplanken zijn vervaardigd uit lariks hout, de rest van het speeltoestel uit robinia hout. Het toestel kan betreden worden door middel van een klimnet, klimladder of klimtouw (steunend op een schuinliggende rondhout paal). Het speeltoestel kan verlaten worden via 2 glijbuizen uit inox. Alle moeren en bouten zijn volledig afgeschermd. De gehele constructie wordt rechtstreeks met beton in de grond verankerd.

Productinformatie

Leeftijd
6 - 14
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,50
Veiligheidzone
52,00
Materiaal
Robinia
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Keverbrugje met dak (glijbuizen)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Speelhuisje Bloesem

Speelhuisje Bloesem

WP-BB4
€ 8.905,00
Kabelbaan in Robinia (1 platform)

Kabelbaan in Robinia (1 platform)

RO344
€ 10.487,00
Waterspeelplaats Noordzee

Waterspeelplaats Noordzee

WP-D6
€ 12.260,00
Steltenpad (18 palen)

Steltenpad (18 palen)

RO862
€ 4.787,00