Kruisschommel Zonder Vlag

S180
€ 2.252,00 Prijs is exclusief montage

Houten schommel voor kinderen van 2 tot 10 jaar. De schommel is opgebouwd uit 2 verticale palen lariks hout met diameter 12cm waartussen een horizontale ligger lariks hout met diameter 12cm is bevestigd. De stabiliteit van de schommel wordt gewaarborgd door vier kleurrijke polyestergecoate stalen steunbogen met een diameter van 42mm. De rubberen zittingen zijn met gegalvaniseerde kettingen bevestigd aan onderhoudsvrije schommelhaken. De schommel biedt de mogelijkheid om een standaard rubberzitting te combineren met een veiligheidszitting. De schommel is onderaan voorzien van metalen gegalvaniseerde schelpvormige paalvoeten die met beton in de grond verankerd worden.

Productinformatie

Leeftijd
2 - 10
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,20
Veiligheidzone
25,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Kruisschommel Zonder Vlag?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Zitgroep

Zitgroep

S001
€ 754,00
Terreintrap 2,1 m zonder leuning
Mammoet (inox glijbaan, gebogen loopbrug, rechte glijstang)
Berghut (kunststof glijbaan)

Berghut (kunststof glijbaan)

S421
€ 3.809,00