Megafoon

M065
€ 2.374,00 Prijs is exclusief montage

Set van 2 megafoons uit polyethyleen voor metalen palen en houten palen voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De metalen palen bestaan uit polyester gecoat staal en zijn voorzien van vandalismebestendige paalkappen in kunststof. De metalen palen hebben een diameter van 13 cm en een lengte van 200 cm. De houten palen uit eik hebben een diameter van 10 cm en een lengte van 200 cm. De metalen buis aan de megafoon bestaat uit polyester gecoat staal en wordt met vandalismebestendige aluminium bevestigingsklemmen aan de metalen palen verbonden.

Productinformatie

Leeftijd
2 - 12
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Materiaal
Metaal
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Megafoon?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Wip Edison (2 personen)

Wip Edison (2 personen)

S306
€ 1.609,00
Verende Paddenstoel
Alexandria

Alexandria

LP415
€ 43.245,00
Tobi

Tobi

EX094
€ 6.560,00