Pendelbalk

RO335
€ 1.352,00 Prijs is exclusief montage

Speeltoestel in robinia voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De pendelbalk wordt opgebouwd uit een horizontale draaiende robinia balk die bevestigd wordt tussen 2 verticale robinia palen. Bovenaan, evenwijdig met de draaiende balk, is er een touw in staalkabel bevestigd waaraan men zich kan vasthouden terwijl men op de draaiende balk probeert recht te staan. De draaiassen zijn vervaardigd in roestvrij staal. Dit toestel wordt rechtstreeks met beton in de grond verankerd.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 12
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,30
Veiligheidzone
20,50
Materiaal
Robinia
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Pendelbalk?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Waterbak A kunststof

Waterbak A kunststof

MD-WA-0201
€ 1.205,00
Tovertoren (combi-tovertoren met loopbalk)
De schaar (6 palen)

De schaar (6 palen)

RO850
€ 943,00
Parcourtoestellen (11)

Parcourtoestellen (11)

WP-P09-3
€ 1.875,00