Pirateneiland

G803
€ 3.671,00 Prijs is exclusief montage

Vrijstaand kleurrijk speeltoestel voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Het toestel heeft twee zijden uit HDPE polyethyleen. De loopwand heeft twee zijden uit HDPE polyethyleen in de vorm van een mannelijke en vrouwelijke piraat. De mannelijke piraat leunt op een zwaard en draagt een papegaai op zijn schouder. De vrouwelijke piraat zwaait met haar zwaard terwijl ze tegen een schatkist leunt. In haar andere hand houdt ze een vlag vast. Het toestel is beklimbaar via een trap, vervaardigd uit lariks.

Productinformatie

Leeftijd
1 - 3
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,55
Veiligheidzone
20,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Pirateneiland?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Het lelijke eendje (kunststof glijbaan)
Robin Hood

Robin Hood

A620
€ 1.752,00
Inox Heuvelglijbaan met platform (0,5 m breed - glijlengte 3,6 m)
Blauwbaard (kunststof glijbaan)

Blauwbaard (kunststof glijbaan)

F0131
€ 23.529,00