Rietveld (17 palen)

RO864
€ 4.101,00 Prijs is exclusief montage

Het rietveld is een uitdagend parcours voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Deze 17 robinia palen, waarvan 5 stappaaltjes, hebben een klein opstapje om op te stappen. De palen staan zigzag achter elkaar om zo het behendigheidsparcours te vormen. De speciale kromming van de robinia palen geeft het speelterrein een natuurlijke uitstraling. Bepaalde palen hebben ook de vorm van riet planten aan het water. Alle metalen onderdelen zijn roestvrij voorbehandeld en alle moeren en bouten worden volledig afgeschermd. Dit toestel wordt rechtstreeks met beton in de grond verankerd. Wie kan de overkant van de over bereiken zonder in het water te vallen?!

Productinformatie

Leeftijd
4 - 12
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,50
Veiligheidzone
41,00
Materiaal
Robinia
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Rietveld (17 palen)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Robinia 1216

Robinia 1216

RB1216
€ 14.399,00
Tovertoren (combi-tovertoren met hanglussen)
Boswachtershuisje"kunststofglijbaan"
Speelcombinatie Bianca

Speelcombinatie Bianca

WP-SC07-1
€ 31.520,00